herma hoekman


Ik ken Herma als een krachtige ambitieuze vrouw die weet waar ze voor wil gaan en anderen met haar meekrijgt. Als collega en vriendin waardeer ik haar oprechtheid, directheid en enthousiasme. Het is noemenswaardig hoe zij haar drukke gezinsleven combineert met dat wat zij wil bereiken. Herma is altijd met de oplossingen bezig en brengt mensen in beweging om dat ook te doen.
Ik hoop nog lang met Herma te mogen samenwerken.

Lilyan Harmsen
directeur Passie Puur Persoonlijk – Training en Coaching

~

Ik was er altijd erg goed in om in de slachtofferrol te gaan zitten. Ik had totaal geen energie om in actie te komen en ik was ook goed in piekeren, malen over de dingen die gebeurd zijn of over dingen die nog moeten gebeuren. Tijdens onze gesprekken hebben we gelachen maar er zijn bij mij ook tranen gevallen omdat het af & toe erg confronterend was, maar dat heeft een mens nodig om verder te kunnen. Herma is een ontzettend warm, energiek, lief, meelevend persoon en ze probeert zich in elke situatie in te leven. Ze draait niet om dingen heen, is duidelijk en een vertrouwd luisterend oor. Ik heb nu rust in m'n hoofd. Heb veel meer energie om dingen te gaan ondernemen. Herma heeft me weer leren genieten en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Ik vind haar een topvrouw met heel veel kennis en goede diploma's. Zij is één van mijn grote voorbeelden.

Anoniem

~

"Al vele jaren is Herma de vrouw die altijd net even anders denkt dan gebruikelijk. Ik voel me altijd op mijn gemak bij haar. Door het vertrouwen wat ik bij Herma voel, is er alle ruimte om alles met haar te delen. Ik heb haar leren kennen als een betrokken, zeer professionele coach.
Het is zo belangrijk om heldere en eerlijke feedback te krijgen. Naast haar duidelijke feedback reikt zij praktische tools aan die meteen in zetbaar zijn, waardoor ik meteen mijn resultaten kan creeren”.
 
Yvette Wolterinck
directeur Eyescream Photograpy

~

Herma is een aardige, warme persoonlijkheid bij wie me al snel op mijn gemak voelde. Dit was een prettige basis om aan de slag te kunnen samen, want ik durfde echt mijzelf open te stellen. Ik heb mijn gesprekken met Herma echt als een eye-opener ervaren. Doordat ze mij een spiegel heeft voorgehouden en mij feedback gaf is mijn leven echt veranderd: ik heb meer zelfvertrouwen en kan betere keuzes maken. Ik ben veel minder bezig met mijn verleden en kijk weer vol vertrouwen naar de toekomst, ik leef meer in het hier & nu en dat geeft veel rust. Herma heeft er voor gezorgd dat ik het beste in mijzelf naar boven kan halen!!
 
Mary van den Brink
Q-dance BV

~

Herma heeft me anders naar dingen laten kijken, denken in successen in plaats van wat er niet lukt. En wat gaat er dan voor wereld open. Het laat je positiever in het leven staan, wat natuurlijk door werkt in alle facetten in je leven, je werk, je vrienden, de thuis sfeer. Voor iedereen en natuurlijk voor jezelf creëer je balans en kalmte. Het is voor mij heel goed geweest om een spiegel voorgehouden te krijgen. Het was een hele prettige ervaring die me telkens weer nieuwe energie en kracht gaf, wat je uiteindelijk uit jezelf weet te creëren. Deze ervaring, bewustwording en nieuwe handvaten pakt niemand meer van je af...
 
Linda Timmerman
Q-dance BV

 


© Herma Hoekman | info@hermahoekman.nl